Indhold

Kurser

Varmeplanuddannelse for kommunale sagsbehandlere (afholdt)

Varmeplanuddannelsen giver en grundig introduktion til kommunernes sagsbehandling efter lov om varmeplanlægning. Hertil kommer særligt en juridisk indføring i, hvordan den kommunale medarbejder griber selve projektgodkendelserne an. En del af uddannelsen vil også gå på kommunens muligheder for selv at udvikle projekter. Som det er i dag er det typisk energiselskabet, som både kommer med den konkrete idé og udarbejder selve projektforslaget. De kommunale medarbejdere vil på uddannelse blive rustet til at spille en mere aktiv rolle i kommunens varmeplanlægning. Se i højre side for tilmelding og program.

I disse klimatider er der for alvor kommet fokus på den kommunale varmeplanlægning. KL udbyder i samarbejde med COK en varmeplanuddannelse for kommunale sagsbehandlere den 22.-23. september 2009 og igen den 20.-21. januar 2010 i Grenå.

Målgruppe

kommunale sagsbehandlere

Hvornår

22.09.09

Sted

Den Kommunale Højskole


Pris

7000

Tilmeldingsfrist

15.09.09

Betalingsform

Yderligere information

s

Er du forhindret i at komme

s