Indhold

KKR Midtjylland

KKR Midtjylland er et af de fem kommunekontaktråd (KKR), der er etableret som det regionale led i KL’s organisation. I KKR Midtjylland mødes borgmestrene og andre politikere fra de 19 kommuner i Region Midtjylland for at drøfte, fastsætte fælles linjer og koordinere kommunernes regionalpolitiske indsats.

Borgmester Jan Petersen, Norddjurs Kommune, er formand for KKR Midtjylland. Næstformand er borgmester Carsten Kissmeyer fra Ikasts-Brande Kommune.

Seneste nyt

 • 19.12.17

  Sammensætningen af de fem KKR 2018-2022

  Her kan du se, hvordan de fem KKR sammensættes for perioden 2018-2022 i forhold til borgmestre og antal supplerende kommunalbestyrelsesmedlemmer.

 • 18.12.17

  KKR starter op den 24. januar 2018

  KKR Midtjylland konstituerer sig til næste valgperiode den 24. januar 2018

 • 18.12.17

  Nyt Uddannelsesudvalg skal bidrage til sammenhæng

  Der er mange aktører og fora, der har fokus på uddannelse. Det gælder uddannelsesinstitutionerne selv, de regionale arbejdsmarkedsråd, Vækstforum, dimensionerinsudvalgene på sosu- og pædagogområdet samt kommunerne hver især. For at sikre den bedste varetagelse af kommunerne fælles interesser på uddannelsesområdet – såvel som arbejdsgivere som mht. vækst og beskæftigelse -lægges der op til, at det nye KKR etablerer et egentligt uddannelsesudvalg.