Indhold

Arkiv

Søg i denne oversigt

-
 • Temadag om strategisk kommunikation for topledere

  11.01.18

  Temadage

  Kommunikation er en vigtig del af ledelsesopgaven for alle landets topledelser. Tilmeld dig KL’s temadag om strategisk kommunikation for kommunale topledere d. 30. april, og bliv klogere på, hvordan kommunikation kan understøtte dig og din kommune i at nå jeres mål.

  Læs mere »

 • KL kvitterer for ny data og viden om ledelse

  22.11.17

  Regeringens Ledelseskommission offentliggjorde onsdag resultaterne af en stor spørgeskemaundersøgelse, der giver vigtig og aktuel viden om, hvordan de offentlige ledere ser på deres lederjob og rammevilkår, og hvad der motiverer dem. KL kvitterer for, at der er blevet lavet en solid undersøgelse og ser frem til at bruge den viden til videre drøftelser og udvikling af ledelse.

  Læs mere »

 • FGU-aftale: Ærgerligt, at regeringen dropper ambition om fuldt kommunalt ejerskab

  13.10.17

  Pressemeddelelse

  "Vi har forpasset muligheden for at lave en endnu bedre uddannelse til en stor gruppe unge, som har alvorligt brug for noget andet, end det de får i dag. Men nu ligger aftalen klar, og vi er klar til at trække i arbejdstøjet og gøre vores for at få opgaven til at lykkes. "

  Læs mere »

 • Kronik: Godt på vej – fra vugge til voksenliv

  13.10.17

  Debatindlæg

  I år har KL spillet ud med en række ambitiøse forslag om en mere sammenhængende indsats for børn og unge. Vi kalder forslagene ”Godt på vej”, fordi en af kommunernes fornemmeste opgaver er at sikre, at vi får alle børn og unge godt på vej i livet, skriver KL i en kronik.

  Læs mere »

 • FGU - De unge er for vigtige til et mudret kompromis

  05.10.17

  Debatindlæg

  Vi har brug for en fleksibel rammelovgivning og ikke et mudret kompromis, lyder opfordringen fra KL's formand Martin Damm i et debatindlæg om en ny forberedende grunduddannelse.

  Læs mere »

 • Inspirationskatalog: Send kampagnen i arbejde

  05.10.17

  KL har i samarbejde med kommuner fra hele landet udarbejdet et nyt inspirationskatalog med 18 forslag til kommunale aktiviteter, som kan være med til at styrke valgdeltagelsen ved kommunalvalget i 2017.

  Læs mere »

 • Anders Hvid til kommunale ledere: Vi skal turde forstyrre os selv

  02.10.17

  Disruption er oftest ubehagelig, men ikke desto mindre skal man som kommunal leder lære at læse teknologien og inddrage den, så man kan skabe nye, spændende løsninger, lyder budskabet fra teknologiekspert Anders Hvid på KL’s Ledertræf 2017.

  Læs mere »

 • Reform af forberedende tilbud skal sikre sammenhæng – ikke nye benspænd

  25.08.17

  Husk nu dem, det hele handler om: De 50.000 unge, som står uden uddannelse og job og her og nu har brug for en tryg hånd på vejen dertil. Sådan lyder opfordringen fra KL’s formand til forhandlingerne om de forberedende uddannelsestilbud.

  Læs mere »

 • Kompetenceudvikling – en vej til bedre opgaveløsning

  24.08.17

  Når hverdagen ruller derudad, oplever mange ledere, at det er svært at finde tiden og overskuddet til at arbejde systematisk med udvikling af medarbejdernes kompetencer. Men det kan være dyrt at lade være - og det behøver ikke at være svært. En ny enkel metode fra Væksthus for Ledelse skal guide lederne til at udvikle medarbejdernes kompetencer, så de matcher de opgaver, der skal løses i fremtiden.

  Læs mere »

 • Kronik: Uddannelse er svaret

  03.07.17

  Debatindlæg

  Vi har brug for en sammenhængende indsats, der starter ved 0 år og fortsætter i livslang læring. Det er en indsats, som sikrer, at vi får alle med - også dem, der har brug for ekstra hjælp.

  Læs mere »